אישור כניסה לקנדה - ETA

אישור כניסה לקנדה (ללא ויזה) - ETA

 

למילוי טופס בקשת כניסה לקנדה - לחץ כאן

 

 

canada flag

 

 

החל מחודש ספטמבר 2016, אזרחי כל המדינות שעד היום היו פטורות מחובת הגשת בקשה לויזה לקנדה יהיו מחויבים להגיש בקשה עבור אישור כניסה לקנדה (לא ויזה). אזרחים ישראלים שעד היום לא היו מחויבים בויזה לקנדה, מעתה והלאה מחויבים להגיש בקשה עבור כניסה לקנדה. במידה והינכם מחזיקים בויזה לקנדה אינכם מחויבים באישור הנ"ל.
התהליך או המערכת להגשת הבקשה לאישור כניסה לקנדה, נקרא ETA. וניתן להגיש את הבקשה באמצעות הטופס המצורף כאן.

 

הגבלות, חובות ופרטים נוספים:

 

• חובת הגשת הבקשה לאישור כניסה לקנדה חל רק על מי שמעוניין להגיע באמצעות טיסה (למגיעים בים או ביבשה - אין חובה להגיש בקשה לאישור כניסה).
• תוקף האישור 5 שנים או עד פקיעת הדרכון הישראלי לפי המוקדם מביניהם.
• תוקף השהייה בקנדה בין 3 עד 6 חודשים. (בהתאם להחלטת קצין ההגירה בכניסה לקנדה).
• ניתן להגיש בקשה ל ETA גם אם בעבר בקשתכם לויזה או לאישור כניסה לקנדה סורבו.

 

למילוי טופס בקשת כניסה לקנדה - לחץ כאן

תשלום מאובטח באמצעות
accept credit cards online